Elektronikkindustri

Hvordan billig strøm er positivt for miljøet

Det er mange av oss som er opptatt av miljøet, og en av de aller beste måtene å hjelpe miljøet på er å spare strøm. I denne artikkelen skal vi forklare deg hvorfor!

Hvordan er billig strøm positivt for miljøet?

Det å få tak i billigstrøm er mye enklere enn mange tror. Vi anbefaler deg derfor å sjekke jevnlig hva slags strømavtale som er aller best for deg og dine behov. Det kan være at dette endrer seg.

Grunnen til at billig strøm kan være positivt for miljøet, er at du velger lokal strøm. Dette kan være strøm fra for eksempel vannkraft. Dette er en strøm som opptrer naturlig, noe som vil føre til at du ikke skaper miljøsvinn når du bruker den. Det å bruke lokal strøm er ofte veldig mye billigere enn å bruke strømleverandører som tilbyr strøm fra kilder lenger unna.

Penger er viktig

Det er viktig å vite at penger også er en god grunn til å spare strøm. Ikke bare får du fordelen av at du sparer miljøet, men du får også en tykkere lommebok/høyere banksaldo. Dette fører til at du kan bruke pengene dine på etisk og miljøvennlig elektronikk, noe som også vil være med på å spare miljøet. Det er jo ofte sånn at de produktene som er dyrere, oftest er de som er best for miljøet. Dette gjelder for så vidt ikke bare for elektronikkprodukter, men også for ting som klær og mat.

Vi håper at du ser nødvendigheten i å benytte deg av billig og miljøvennlig strøm, slik at du kan ha best mulig samvittighet! …

Elektronikkindustri

Hvordan fungerer elektronikkindustrien?

Dette er et spørsmål vi får ofte. Dette er også et spørsmål som kan være ganske vanskelig å svare på, rett og slett fordi elektronikkindustrien er utrolig omfattende. I denne artikkelen prøver vi så godt vi kan å svare på de mest vanlige spørsmålene.

Hvor stor er elektronikkindustrien, og vokser den?

Elektronikkindustrien består av flere ulike sektorer, og man kan derfor si at den er utrolig stor. Den aller største (i forhold til inntekt) er Business2Business, som hadde en inntjening på 25 billioner dollar i 2017. Husk at det i tillegg finnes en rekke andre sektorer som høyteknologi, mobilteknologi, forbrukerelektronikk, tv og mye mer som også tjener i billionklassen. Derfor er dette en industri som har utrolig mye penger i seg! Den vokser for hver dag som går, noe som gjør den vanskelig å følge med på, men også desto mer spennende! Mange estimerer at den vokser med cirka 6 % hvert eneste år på verdensbasis.

Hvordan fungerer elektronikkindustrien?

Som med de fleste andre industrier, består også elektronikkindustrien av en rekke firmaer som produserer produkter, designer dem, setter dem sammen og fikser ødelagte produkter. Hvis man tenker på en normal datamaskin og hvor mange deler den består av, skjønner man at elektronikkindustrien består av mange ulike store og små bedrifter. Noen er mer miljøvennlige enn andre. En datamaskin kan ha deler fra hele verden og programvare fra hele verden. Dette gjør det relativt vanskelig å forstå hvordan elektronikkindustrien fungerer, fordi de fleste bedrifter har forskjellige forsyningskjeder de forholder seg til.

Elektronikkindustrien er drevet av trender, og mange av disse trendene kommer fra store organisasjoner og bedrifter.

Vi automatiserer mer og mer av dagliglivet vårt, og det å bruke ulike typer elektronikk i forskjellige rom er noe vi er blitt utrolig vant med. Det er også derfor elektronikkindustrien tjener så mye penger, fordi vi som forbrukere blir mer og mer avhengige av den.

Hvis du vil vite mer om hvordan elektronikkindustrien fungerer, anbefaler vi deg å finne den underindustrien som fascinerer deg aller mest og lese mer om den. Du kommer til å lære mye! …

Elektronikkindustri Nyheter og trender

Nyheter og trender innenfor elektronikkindustrien

Som du sikkert har skjønt, så er vi utrolig opptatt av elektronikkindustrien. Dette gjelder alt fra produkter, til organisasjoner, it-løsninger og markedsføringsdata. Spørsmål om bærekraft og etikk i den teknologiske utviklingen er også viktig for oss. I denne artikkelen skal vi forklare deg hva slags nyheter og trender vi kommer til å følge med på. I dagens virkelighet er det viktigere, og kanskje vanskeligere, enn noen gang å holde seg oppdatert. Årsaken er paradoksalt nok at det finnes så mange kilder til kunnskap og ny innsikt at det er vanskelig å vite hvem man skal feste lit til.

Nyheter

Det er en spennende tid vi lever i. Ny teknologi og nye elektroniske produkter kommer på markedet nesten hver eneste dag. Det kan være vanskelig å vite hvor man skal følge med på disse tingene, men vi håper at du finner god informasjon på våre nettsider. Vi følger ikke bare produktutviklingen, men også hvordan det går med industriens samfunnsrolle og aktuelle miljøspørsmål.

Trender

Noe som er sikkert er at det finnes en rekke trender innenfor elektronikken. Når et produkt først blir populært, er det mange som følger etter. Derfor liker vi å følge med på trender. Vi kan for eksempel bruke hjemmekontor som et eksempel. Før tenkte vi ikke at det var mulig å jobbe hjemmefra, men de siste månedene har vist oss at det er helt feil. De største distributørene av elektronikk og programvare som følger med har vist oss at det er mulig å jobbe hjemmefra. Dette er en trend vi kommer til å følge med på, rett og slett fordi vi tror den kommer til å ha stor påvirkning i fremtiden.

Det mange ikke tenker på er at det kan lønne seg å være med i en forening eller en organisasjon når det kommer til elektronikk. Du kan velge hva slags elektronikk du er interessert i. Vi vil selvsagt holde deg oppdatert på når ulike nye organisasjoner som du kan ha nytte av blir tilgjengelige. Det å holde seg oppdatert kan være vanskelig, men vi vil gjøre vårt aller beste for at du skal ha den aller nyeste informasjonen som finnes der ute! …

Elektronikkindustri

Hvilke produkter i elektronikkindustrien er bestselgere?

Når vi ser på lister over bestselgende produkter, er det mange som tenker at det kommer til å være fullt av forbrukerelektronikk som smarttelefoner og datamaskiner, men sånn er det faktisk ikke. Hva slags produkter i elektronikkindustrien er egentlig bestselgere?

MOSFET

Dette er det aller mest solgte produktet som finnes i elektronikkindustrien. Det som er mest overraskende for mange, er at dette er noe de aldri har hørt om. MOSFET er en transistor som blir brukt i en rekke ulike typer teknologi, noe som gjør at det er et produkt som har blitt videreutviklet og solgt til en rekke bedrifter der ute. MOSFET er en elektronisk komponent som brukes sammen med andre komponenter for å sende ut eller lage signaler. Alle elektroniske produkter trenger dette, så det er rett og slett derfor det er så populært.

Men hva med nyere teknologi?

Det er mange som mener at en komponent som en del av et produkt ikke nødvendigvis kan regnes som en bestselger, så vil du vite hvilket produkt du mest sannsynlig kjenner til som er det mest solgte? Jo, det er nemlig den kjente og kjære CD-en. Den har solgt utrolig bra, over 200 billioner enheter. I tillegg regnes bankkortet som en bestselger innenfor elektronikk, selv om du teknisk sett ikke betaler for dette kortet. Mobiltelefoner regnes også som en bestselger av mange.

Vi anbefaler deg å sjekke ut lista over de bestselgende produktene innenfor elektronikk som finnes der ute. Vi er sikre på at du kommer til å få mange overraskelser og ikke minst oppdage produkter du ikke visste fantes!…