Hvordan bli medlem av en elektronikkorganisasjon?

Det finnes en rekke ulike elektronikkorganisasjoner der ute. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på to av dem. Dette er for deg som er student og for deg som er en del av et firma.

Studentenes elektronikkforening (SEF)

Dette er en forening som fokuserer på deg som student, enten du studerer et fag innenfor elektronikk eller du rett og slett er interessert i det. Vi anbefaler deg å ta kontakt med din utdanningsinstitusjon for å finne ut hva din studentforening kan tilby deg!

Hvordan bli medlem?

For å bli medlem i Studentenes elektronikkforening må du være student. Du kan melde deg inn via deres hjemmeside, eller du kan finne dem på Facebook.

Elektronikkindustriens kompetansenettverk

Dette er en organisasjon som er opptatt av å dele faglig innhold og interesser med andre bedrifter. De er opptatt av utvikling, produksjon og bruk av elektronikk. Dette er et kompetansenettverk som har fokus på faglig utvikling. Hvis du melder deg inn i elektronikkindustriens kompetansenettverk vil du bli en del av en organisasjon som gjør at dere står sterkere sammen. Dette gjelder spesielt omstilling av bedriften inn i nye teknologier og potensiell konkurranse.

Hvordan bli medlem?

Dette er i all hovedsak et kompetansenettverk som er til stede for firmaer. Derfor har de en kontingent på 2 000 kroner per firma. De forklarer selv at det å være medlem bidrar til kunnskapsdeling mellom ulike firmaer. I tillegg vil et firmamedlemskap gi deg rabatt på deres arrangementer.

Dette er bare noen eksempler på hva slags generelle organisasjoner og foreninger som finnes der ute. Hvis du er interessert i noe veldig spesifikt, er vi sikker på at du kan finne dette også! Vi kommer nok også tilbake med enda flere foreninger som kan passe for deg.