Om oss i Elmag.no

Velkommen til oss i Elmag.no. På denne siden vil du finne litt mer informasjon om oss, hvorfor vi har laget denne siden og hva slags informasjon du kan finne på vår nettside.

Hvem er vi?

Vi er en gruppe mennesker som er utrolig opptatt av elektronikkindustrien. Noe vi også er veldig opptatt av er å samle den kunnskapen vi finner, slik at andre også kan benytte seg av den.

Hvorfor har vi laget denne siden?

Vi har laget denne siden fordi vi som nevnt er svært opptatt av elektronikkindustrien. Dette fordi det er en industri som stadig er i utvikling. Nyhetene kommer på rekke og rad og vi elsker rett og slett å følge med på dem.

Hvilken informasjon kan du finne på vår nettside?

Dette er en nettside om ulike typer foreninger og organisasjoner for ulike distributører og servicevirksomheter. Vi har fokus på foreninger og organisasjoner som driver med forbrukerelektronikk, ettersom dette er en industri vi er veldig opptatt av. Vi vil også forklare mer om medlemskap i disse organisasjonene.

Ikke bare vil du finne informasjon om foreninger og organisasjoner. Du vil også finne informasjon om handels- og industripolitikk. Vi er også opptatt av rammebetingelser for selve industrien.

Vi håper å kunne lære deg mer om lovverk og forskrifter som berører dine potensielle næringsaktiviteter. I tillegg har vi fokus på miljøspørsmål, IT og statistikk. Noe vi også er svært opptatt av er markedsføringsdata og hvordan du kan bruke dette i din bedrift.

For å oppsummere så er vi opptatt av elektronikkindustrien, miljøet, ulike typer IT-løsninger og mye mer. I tillegg er vi svært opptatt av nyheter og trender og vil prøve å holde deg oppdatert på dette så mye vi kan!

Dette er en nettside som har stort potensiale, og dette potensialet håper vi at vi kan oppfylle. Vi håper du finner noe informasjon du kan bruke til din fordel. Man lærer noe nytt hver dag, er det ikke det man sier?